Tegyünk rendet a környezetünkben!

A Fejér Megyei Hírlap 2009. május 9-ére környezetvédelmi napot hirdetett a Sóstói Természetvédelmi területen. E mozgalom az illegális hulladéklerakók elleni küzdelmet tűzte zászlajára. Ebben a rohanó világban van-e olyan közösség, mely törődik közvetlen és távoli környezete sorsával? Ha nagy létszámban nem is, azért még akadnak olyan lakóközösségek, akik ezt önként felvállalják.

2009. május 9. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Hírek

Szfv-i Napilap: Közös munkával tűnnek el az illegális szemétlerakók

Megjelenés dátuma: 2008. július 10.
Szerző: http://www.szekesfehervarinapilap.hu/

Székesfehérvár Önkormányzata a Gaja Környezetvédő Egyesülettel közösen nyújtott bepályázatot a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium kiírására, ami az illegális hulladéklerakók felszámolását ösztönzi – írja a hír6.hu.

2008. július 10. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Sajtó

Fehervar.hu: Felszámolják az illegális hulladéklerakókat

Megjelenés dátuma: 2008. július 09.
Szerző: http://www.szekesfehervar.hu/

Közös pályázatot nyújtott be Székesfehérvár Önkormányzata a Gaja Környezetvédő Egyesülettel az illegális hulladéklerakók felszámolására. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatán 3,5 millió forint támogatást sikerült elnyerni, ami 870 ezer forint önerővel egészül ki. A program keretében hat helyszínen számolják fel az illegális hulladéklerakókat és fontos cél a területek utógondozása is.

2008. július 9. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Sajtó