Fehervar.hu: Környezettudatos gondolkodásra nevel a Tükörben a világ kiállítás

Megjelenés dátuma: 2009. 11. 17.
Szerző: –

Budapest után elsőként Székesfehérváron nyílt meg a Tükörben a világ kiállítás. Az Alba Regia Centrumban megnyílt interaktív tárlat egyedülálló módon hívja fel a figyelmet a környezettudatos gondolkodás fontosságára. Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. szervezésében létrejött kiállítás a Zöld Fiatalok és a Cellux Csoport kreatív ötletei alapján valósult meg, az érdeklődők december 18-ig tekinthetik meg a tárlatot 8.00 és 20.00 óra között.

A tárlat legfontosabb célja, hogy rámutasson a veszélyes fogyasztói szokásokra, és ötleteket adjon a fenntartható életre. Az elsősorban 10-18 éves korosztályt megcélzó kiállítás interaktív játékokon és számtalan installáción keresztül hívja fel a figyelmet a környezettudatos gondolkodás fontosságára és mutat be fenntartható alternatívákat.

A kiállítást szervező ÖKO-Pack Nonprofit Kft.-nek fehérvári civil szervezetek is segítséget nyújtottak. A BOCS Alapítvány a szakmai tárlatvezetést, a Gaja Környezetvédő Egyesület pedig az iskolai csoportok mozgósítását végzi majd Székesfehérváron.

2009. november 17. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , , , , ,  · Kategória: Sajtó