Lakossági Elektromos Hulladékgyűjtő Akció

2009. május 16-án került megrendezésre a Lakossági Elektromos Hulladékgyűjtő Akció. E napon lehetőség nyílt a város lakóinak, hogy a használt és elromlott műszaki cikkeiket a hulladékgyűjtő helyre elhozzák. Ingyenes átvételre kerültek a háztartásból feleslegessé vált elektromos, valamint számítás- és híradástechnikai termékek. Az így egybegyűjtött készülékek újrahasznosításáról a Depónia Kft. gondoskodott.

2009. május 16. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Hírek

Legyen-e betétdíj???

Szilágyi László a HuMuSz (http://www.humusz.hu/) munkatársa kéri segítségünket.

A különböző érdekcsoportok évek óta vitatkoznak azon, hogy mi legyen az italcsomagolások sorsa. Mindenki mondja a magáét, de a fogyasztók véleményére senki sem kíváncsi. A HuMuSz számára egyaránt fontos a környezet védelme és az emberek véleménye, ezért kérjük, töltse ki ezt a rövid kérdőívet! Sőt, arra is kérjük, hogy juttassa el a linkjét minden létező levelezőlistára, fórumra, hogy minél többen mondhassanak véleményt.

2009. március 13. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Hírek

Polgár: E-hulladékgyűjtés, másodszor

Megjelenés dátuma: 2008. 10. 04.
Szerző: szerkesztőségi hír

Szeptember végén, Székesfehérvár Felelősségi Napján elektronikai hulladékgyűjtő akciót szerveztek a Skála-parkolóban. A gyűjtés során minden háztartásból kikerülő elektronikai, számítástechnikai és híradástechnikai, kidobásra szánt terméket átvettek. Az idei második e-hulladékgyűjtő akcióra a város polgármestere, Warvasovszky Tihamér is ellátogatott.

2008. október 4. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Sajtó

FMH: Ismét ingyen vitték a számítógépeket

Megjelenés dátuma: 2008. 09. 22.
Szerző: (kn)

Elektronikai hulladékgyűjtést szerveztek. Tavasszal már volt hasonló, de igény van rá, ezért az önkormányzat, a zöldek és a Depónia ismét megszervezte.

2008. szeptember 22. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Sajtó

LAKOSSÁGI ELEKTRONIKAI TERMÉK HULLADÉKGYŰJTŐ AKCIÓ

MUTASS JÓ PÉLDÁT! programsorozat keretében ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTŐ AKCIÓ!!!

Az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, a Gaja Környezetvédő Egyesület, a Depónia Kft, és a Székesfehérvár Polgármesteri Hivatala szervez

LAKOSSÁGI ELEKTRONIKAI TERMÉK HULLADÉKGYŰJTŐ AKCIÓT

2008. szeptember 20-án (szombat) a Skála parkolóban 9.00-13.00 óráig.

Fővédnök:
Warvasovszky Tihamér polgármester, országgyűlési képviselő, Márton Zoltán önkormányzati képviselő.

2008. szeptember 6. · komi · Nincs hozzászólás
Címke:  · Kategória: Hírek