FMH: Városszépítőket díjaztak

Megjelenés dátuma: 2009. 12. 18.
Szerző: (kn)

A városszépítő versenyre jelentkezők eredményei nyáron-ősszel nyilván látványosabbak voltak, de díjátadó most volt.

Csütörtökön, a közgyűlési szünetben adták át a Tiszta, virágos és egészséges Székesfehérvárért idei városszépítő verseny díjait. Warvasovszky Tihamér polgármester, Vargha Tamás tanácsnok és Radics József, a környezetvédelmi bizottság elnöke gratulálta meg az immár 9. verseny helyezettjeit. A tavalyi 1,2 milliós keret a felére csökkent, a díjazás így szerényebb.

2009. december 18. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , , ,  · Kategória: Sajtó

Lakossági Elektromos Hulladékgyűjtő Akció

2009. május 16-án került megrendezésre a Lakossági Elektromos Hulladékgyűjtő Akció. E napon lehetőség nyílt a város lakóinak, hogy a használt és elromlott műszaki cikkeiket a hulladékgyűjtő helyre elhozzák. Ingyenes átvételre kerültek a háztartásból feleslegessé vált elektromos, valamint számítás- és híradástechnikai termékek. Az így egybegyűjtött készülékek újrahasznosításáról a Depónia Kft. gondoskodott.

2009. május 16. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Hírek

FMH: Ismét ingyen vitték a számítógépeket

Megjelenés dátuma: 2008. 09. 22.
Szerző: (kn)

Elektronikai hulladékgyűjtést szerveztek. Tavasszal már volt hasonló, de igény van rá, ezért az önkormányzat, a zöldek és a Depónia ismét megszervezte.

2008. szeptember 22. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Sajtó