Ingyenes környezeti tanácsadás

A Gaja Egyesület ásott és fúrt kutak ammónium, nitrit, nitrát, vezetőképesség, pH vizsgálatát is végzi a rendezvény ideje alatt. Hozzon magával vízmintát!

2009. szeptember 5-én, szombaton 10 és 14 óra között, a Nyárvégi Mulatságok alkalmából ingyenes környezeti tanácsadással, ökolábnyom-számítással és környezetbarát termékbemutatóval, valamint megújuló energia tanácsadással és az utólagos ablakszigetelést segítő programmal várja Önt a Gaja Környezetvédő Egyesület Iszkaszentgyörgyön, a Kastély udvarban.

2009. szeptember 3. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Hírek

Kötháló: A Gaja Egyesület zöldítette a gyereknapot

Megjelenés dátuma: 2009. június 10. szerda
Szerző: Kötháló

Mint minden évben, május utolsó vasárnapján is a gyermekeket ünnepelték Székesfehérváron, a Bregyó közi Sportcentrumban. A már ismert ökológiai lábnyomszámítás mellett a környezetvédő szervezet egyedülálló vízminőségvizsgálatot hirdetett, melyre a látogatók szép számából következtethetően nagy volt az igény.

2009. június 10. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Sajtó

Iszkaszentgyörgyi Szent György Napok

Csökkentse energiaszámláit, növelje otthona értékeit! E mottó szellemében indult 2009. április 30-án az Iszkai Szent György Napok rendezvénysorozatán a Gaja Környezetvédő Egyesület. Az itt felállított sátorban több lehetőség közül válogathattak a résztvevők. A kampány küldetései közt szerepelt az ökolábnyom –számítás és nyílászárók utólagos szigetelése, valamint környezetbarát termékek és a megújuló energia bemutatása. A környezetvédelmi eljárások ismertetése mellett ingyenes tanácsadás is várta az érdeklődőket.
A programot a KÖTHÁLÓ Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával megvalósuló pályázata finanszírozta.

2009. április 30. · komi · Nincs hozzászólás
Címke:  · Kategória: Hírek