7 nap: Sikeres volt az Útilapu tábor

Megjelenés dátuma: 2009. július 17.
Szerző: szerkesztőségi hír

Négy ország fiataljai dolgoztak együtt két hétig a hagyományos Útilapu táborban. A magyarok mellett német, lengyel és jordán diákok táboroztak Székesfehérváron.

A Sóstón elszaporodott, nem őshonos ezüstfákat ritkították

2009. július 17. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Sajtó

7 nap: Táborozni jó! Vakáció! – de hol? (részlet a cikkből)

Megjelenés dátuma: 2008. június 14.
Szerző: HOCK TAMÁS

Hetedik alkalommal rendezik meg idén Székesfehérváron az Útilapu tábort augusztus 3-a és 17-e között. Az Útilapu Hálózat a Service Civil International humanitárius célú, önkéntes munkát szervező nemzetközi egyesület magyarországi tagszervezete. Az 1920-baSzékesfehérvár Önkormányzata a Gaja Környezetvédő Egyesülettel közösen nyújtott be pályázatot a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium kiírására, ami az illegális hulladéklerakók felszámolását ösztönzi – írja a Hír6.hu.nkéntes munkát végeznek.

2008. június 14. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Sajtó

7nap: Kerékpártároló a Munkácsyban

Megjelenés dátuma: 2008. június 14.
Szerző: V. L.

A diákok már birtokba vehették az új tárolót

A Gaja Környezetvédő Egyesület az Alcoa Alapítványtól nyert pályázati támogatást kerékpártárolók létesítésére. Az egyesület fontosnak tartja a diákok biztonságos városi kerékpározását, így Székesfehérvár oktatási intézményei számára hirdetett felhívást, melyen a Munkácsy Mihály Általános Iskola szerepelt eredményesen. A 120 ezer forint értékű tárolót csütörtökön adták át a diákoknak.

2008. június 14. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Sajtó