12. Mobilitási Hét: szeptember 16-22.

Az Egyesület koordinálásával, a Székesfehérvári Természetbarát Szövetség szervezésében megrendezésre kerül a „Zöld Fehérvár” programsorozat is, melynek keretében lehetőség van Székesfehérvár kiemelt természeti területeinek látogatására. A kijelölt helyek: Sóstói Tanösvény, Aszalvölgyi- árok, Rácbánya. A program célja, hogy az iskolás gyermekek felfedezzék a székesfehérvári zöld területeket.

2013. szeptember 17. · gaja · Nincs hozzászólás

Mobilitási Hét Nyitókonferencia

Az idei év központi jelmondata: „Tiszta levegő – Mozdulj érte!”

2013. szeptember 16-án 13:30-kor konferenciát tart a Gaja Környezetvédő Egyesület a Városháza Dísztermében, általános-, és középiskolások számára, mellyel megnyitják a városi önkormányzattal együtt a 12. Európai Mobilitási Hetet. Előadók: Beliczay Erzsébet, a Levegő Munkacsoport elnökhelyettese, Dr. Banizs Károly,  A Sóstó és a Székesfehérvár zöld arca c. könyvek szerzője.

2013. szeptember 17. · gaja · Nincs hozzászólás

Mobilitási Hét 2009 – I.

Tucatnyi kerékpárt ajánlott fel a város részére a Gaja Környezetvédő Egyesület az Alcoa Alapítvány támogatásával.

A Gaja Környezetvédő Egyesület 2009. szeptember 16-án az Európai Mobilitási Hét megnyitóját a Bregyó közi sportcentrumban tartotta. Az idei év jelmonda: Éghajlatváltozás kihívásai – városi klíma.

2009. szeptember 26. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Hírek

FMH: Négy kerékről kettőre

Megjelenés dátuma: 2009. 09. 16.
Szerző: kn

Az idén több emberre, több napig terjesztik ki az akciót a Mobilitás hét szervezői. Természetesen lesz kerékpáros felvonulás is, és nyerhetünk drótszamarakat.

Mint Nagy Zsolt, a közlekedési iroda vezetője a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, aklímaváltozás ellen szóló sorozat a Gaja Környezetvédő Egyesület 09. 16-án 14 órakor kezdődő, Bregyó közbeli rendezvényével indul, itt előadásokat tartanak klímavédelemről, illetve a rendezvényekről.

2009. szeptember 16. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Sajtó

Polgár: A Mobilitási Hét székesfehérvári rendezvényeit értékelték

Megjelenés dátuma: 2008. november
Szerző: szerkesztőségi hír

Tiszta levegőt mindenkinek!

2008. november 1. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: ,  · Kategória: Sajtó

Játszótér felnőtteknek – Kapronca 2008

Az Európai Mobilitási Hét nemzeti koordinációjáért felelős Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium egynapos tanulmányi utat szervezett a Mobilitási Hét 2007. évi díjával kitüntetett Koprivnica városába, melyen a Gaja Egyesület képviseletében részt vettünk 2008. június 18-án.

2008. június 18. · komi · Nincs hozzászólás

Ki kopog?

Levente Péter kopogtatott be 2007. december 20-án a Munkácsy Mihály Általános Iskolába.
Az iskola – ökoiskola lévén – kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos nevelésre.

2007. december 20. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , , , ,  · Kategória: Sajtó

FMH: Óvodákat, iskolákat díjaztak

Megjelenés dátuma: 2007. november 16.
Szerző: (af)

2007. 11. 15-én került sor a polgármesteri hivatal házasságkötő termében a 2007. évi Mobilitási hetet értékelő rendezvényre és díjkiosztó ünnepségre.

Az ünnepség elején a résztvevők egy perces néma felállással tisztelegtek a közelmúltban elhunyt Barkóczi József alezredes emléke előtt.

2007. november 16. · komi · Nincs hozzászólás
Címke: , ,  · Kategória: Sajtó